Polyester, doen of niet doen.

A brand with a story

Polyester is een bijprodukt van olie.

We maken prachtige kleding van polyester, maar het blijft bij mensen iets naars oproepen. Dat hoeft wat mij betreft niet. Er wordt geen liter ruwe olie naar boven gepompt om kleding te maken, het is een bijprodukt. Ik ben zelf fan van polyester, mooie polyester dan wel te verstaan, het gaat lang mee, blijft mooi en zit heerlijk. Immers de hele wereld sport erin!

Natuurlijk heb je polyester en polyester. De kwalitatief mooie polyester of dat wat aanvoelt letterlijk als plastic. Een mooie polyester heeft ook zn kostprijs en dat mag ook. Het wordt gesponnen en geweven zodat het ademt en soepel valt. De goedkope kilometers lange troep waarvan er de meest goedkope snelle handel wordt gemaakt, tja dat is inderdaad vreselijk en zweterig. Mooie poly mag wat mij betreft en is wel degelijk duurzaam, denk aan de jaren draagplezier, het niet hoeven strijken…

View original post 113 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s